Voit liittyä Suomen purje- ja leijalautaliiton jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen. Huom! Maksa jäsenmaksu SPLL:n tilille vasta kun saat laskun. Käytä laskussa näkyvää viitenumeroa.

Jäsenyys on henkilökohtainen ja voimassa sinä vuonna, jolloin jäsenmaksu on suoritettu. Lisätietoja jäseneduistasi on sivulla jäsenedut ja SPV:n sivulla spv.fi/teema/jasenedut/.

Jäsenmaksut

  • Nuorisojäsenmaksu 30 € (alle 19 v.)
  • Henkilöjäsenmaksu 60 €
  • Kannatusjäsenmaksu 60 € tai enemmän (myös yritykset/yhdistykset)

Jäsenmaksut sisältävät myös Suomen Purjehdus- ja Veneilyn (SPV):n jäsenedut. Jäsenetuihin sisältyy mm. harrastajan ryhmätapaturmavakuutus sekä ns. kilpailulisenssi, joka antaa kilpailijoille tapaturmavakuutusturvan kilpailu- ja harjoitteluajalle.

Osoitteenmuutos ja jäsenasiat

Kun osoitteesi muuttuu, voit ilmoittaa muuttuneet tietosi kirjautumalla SPV:n Suuli-jäsenrekisteriin. Jos sinulla ei ole Suuli ID:tä tai sinulla on muuta kysyttävää jäsenmaksuista ja jäsenrekisteristä, ota yhteyttä jasenrekisteri@spll.fi

Kilpaileminen ja vakuutukset

Osallistuaksesi kilpailutoimintaan Suomessa tai ulkomailla (mm. Formula Funboard, Raceboard, Freestyle, Wave, leijalautailu (kesä+talvi/jää), sinun tulee maksaa SPLL:n jäsenmaksu, mihin sisältyy Suomen purjehdus ja veneily (SPV) jäsenmaksu. Tämä kattaa vakuutusturvan harjoitusten ja kilpailuiden aikana, sekä muut SPV:n jäsenedut.

Tutustu vakuutuksen tarkempaan sisältöön ja tulosta itsellesi vakuutuksen vakuutustodistus osoitteessa if.fi/spv

Varaudu kilpailijana esittämään jäsenmaksutosite rekisteröityessäsi SPLL:n virallisiin kilpailuihin (ranking-kilpailut, SM-, kansainväliset kilpailut). Et voi ilman kilpailulisenssiä osallistua edellä mainittuihin kilpailuihin, joissa noudatetaan kansainvälisiä purjehdus- ja purjelautailusääntöjä.