Rautio Sports SUP Endurance 2017 päätöskisa

Rautio Sports on järjestänyt tänä kesänä Suomen ensimmäisen pitkän matkan SUP Endurance-tapahtumasarjan, jossa suppailijat melovat 2-2,5 tunnin matkan. Kisasarjan matka on lähes kaksinkertainen retkisarjaan verrattuna. Tapahtumasarjan tavoitteena on ollut supppailijoiden herättäminen matkasuppaamisen upeaan maailmaan, johon kuka vain, pienelläkin kokemuksella varustettu suppailija voi sujahtaa. SPLL on mukana tukemassa kiertuetta.

Tulevana lauantaina 2.9.2017 Lauttasaaren Ympäripurjehduksen yhteydessä kisattava SUP-lautojen Tour de Laru on tällä kertaa SUP Endurance-sarjan päätöskisa. Näin ollen kaikki SUP-kisaan osallistuvat ovat mukana Endurance-tapahtumassa.

Kisasarja on tarkoitettu kisakokemusta omaaville; kisamatkat kysyvätkin rautaista kuntoa, hiottua tekniikkaa ja hullua kestävyyttä! Retkisarja puolestaan soveltuu ihan kelle tahansa, ja kisatourneen oma varmistaja suppailee retkisarjan hitaimpien kanssa yhtä matkaa, varmistaen näin kaikkien suppailumukavuuden ja -turvallisuuden. Lauttasaaren kisareitti kulkee lähellä rantoja, joten ääretön meri ei pääse säikäyttämään noviisejakaan.

Aikataulu:

klo 11:00 – 12:30 Ilmoittautuminen kisateltalla, HSK:n alue, Lauttasaari

klo 13:00 Kipparikokous

klo 14:00 Kisalähdöt: ensin purjelaudat, heti niiden jälkeen SUP-laudat

klo 18:00 Tapahtumasarjan päätöstilaisuus ruokailuineen, palkintojenjakoineen ja livemusiikkineen ravintola Happy Friendsissa, Lauttasaari

Osallistumismaksu:

40 euroa/ retkisarja

60 euroa/ kisasarja

20 euroa/ juniori (alle 16-vuotias)

Osallistumismaksu sisältää oikeuden osallistua kilpailuun, kisa-t-paidan sekä sisäänpääsyn päätöstilaisuuteen + tilaisuuden ruokailun.

Palkinnot:

Kisa- ja retkisarjan parhaat palkitaan mitalein. Lisäksi koko kisasarjan voittaja palkitaan vielä erikseen.

Lisäksi retkisarjaan osallistuneiden kesken arvotaan päätöstilaisuudessa Red Paddle Co:n SUP-paketti. Ja kisakiertueen päätöksen kunniaksi kolmeen neljästä kilpailusta osallistuneiden retkisarjalaisten kesken arvotaan 500 euron arvoinen SUP-mela!

Tervetuloa mukaan kauden upeimpaan SUP-tapahtumaan!

 

Alla Tour de Larun reittikartta. Kipparikokouksessa päätetään reitin kiertosuunta. Olethan siis paikalla!