Oikaisu Surf&Kite 1/2012 “Eka kerta” -artikkeliin sivulle 40

Surf&Kite 1/2012 -lehteen kirjoitettu humoristiseksi tarkoitettu juttu ensimmäisestä leijailukerrasta saatetaan ymmärtää siten, että kyseessä on oikean leijakoulun oppitunti. Jutussa kuvatussa tilanteessa tehdään todellakin kaikki väärin, eikä tilanne ole IKO-hyväksytyn opettajan leijakurssilta. IKO-kursseilla pidetään huolta siitä, että oppiminen on hauskaa ja turvallista.

Waiting for Viima kiteboarding-yrityksellä ollut mitään tekemistä jutussa kuvatun tilanteen kanssa. Jutun yhteyteen on liitetty ainoastaan lista kommentteja Waiting for Viiman kurssilaisilta, jonka asettelun vuoksi nämä saatetaan harhaanjohtavasti yhdistää myös itse juttuun.

Purjelautaliiton Kite-jaos suosittelee opettelemaan leijalautailua IKO-hyväksytyn opettajan kurssilla. Waiting for Viiman opettajat ovat IKO-hyväksyttyjä opettajia vuodesta 2011 lähtien ja he noudattavat erinomaista turvallisuutta kaikessa kite-opetustoiminnassa.

Lehden toimitus sekä Kite-jaos pahoittelee tapahtunutta virhettä ja toivottaa hyvän tuulista leijakesää Waiting for Viimalle.