Tervetuloa Suomen Purjelautaliitto ry:n uusituille www-sivuille!

Suomen Purjelautaliitto ry, SPLL, on suomalaisen surfharrastamisen kattojärjestö, joka on edustanut surflajeja ja harrastajia kotimaassa jo vuodesta 1989. SPLL järjestää koulutusta, kilpailuja ja tapahtumia surfharrastamisen parissa sekä ylläpitää Porissa Yyterin Surfkeskusta, joka toimii SPLL:n toiminnan keskipisteenä.

SPLL edustaa surflajeista purjelautailua, leijalautailua, SUP-lautailua, jääsurffausta ja talvileijalautailua. SPLL toivoo saavansa saman katon alle myös kotimaiset lainelautailun harrastajat.

SPLL julkaisee vuosittain Surf & Kite-lehteä, joka on ainoa pelkästään surflajeille omistautunut julkaisu Suomessa.

SPLL on myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenjärjestö.

Surfharrastaminen sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Surffaus tarjoaa laajat mahdollisuudet erilaiseen harrastamiseen – voit harrastaa tosissasi ja tähdätä kilpauralle tai surffata nautiskellen luonnon äärellä ystävien ja perheen kanssa. Voit surffata merellä tai sisävesillä tai vaikka suppailla pitkin jokia maisemista nauttien. Talven harrastaminen vie sinut kantavilta talvijäiltä aina pohjoisen tuntureille. Surfharrastus vie mukanaan jokaisen, joka nauttii raittiista ulkoilmasta ja yhdessä tekemisestä.

Kutsumme sinut tutustumaan sivujemme antiin ja hyppäämään surfmaailman huikeille aalloille!

Sivuiltamme löydät sekä yleistietoutta surffauksen eri muodoista että tarkempia lajikohtaisia kuvauksia. Päivitämme jatkuvasti sivujamme liittyen eri lajien aloitusmahdollisuuksiin, seura- ja yhdistystoimintaan eri puolella Suomea, koulutus- ja ohjaustarjontaan sekä surftapahtumiin. Löydät jokaisen lajin sivulta yhteyshenkilön, joka mielellään saattaa sinut itseäsi kiinnostavan surfharrastamisen muodon pariin. Yhteystietojen alta löytyvät myös yleiset yhteystiedot. Palvelemme jokaista uutta ja vanhaa harrastajaamme mielellämme – ota siis rohkeasti yhteyttä!

Purjelautailu on yksi valloittavimmista urheilulajeista.
Siinä yhdistyy lainelautailun jännitys ja purjehtimisen rauha.
Yksikään muu laji ei tarjoa yhtä vahvaa tunnetta ulkona
olemisesta ja vaivattomasta liikkumisesta veden päällä.