ETSITÄÄN PURJELAUTAILUN OHJAAJAA YYTERIN SURFKESKUKSELLE!

Onko sinulla positiivinen surffarin asenne ja haluaisit ohjata uusia ihmisiä purjelautailun pariin? Haemme Yyterin Surfkeskukselle purjelautailun ohjaajaa! Jatka lukemista, niin saatat löytää itsellesi huikean hauskan duunin! 

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme mahtavan kesätyön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen! Työkaverit ovat huippuja ja ilmapiiri on rento. Työssäsi pääset ohjaamaan uusia oppilaita purjelautailun pariin, vuokraamaan purjelautailukamoja ja SUP-lautoja sekä tekemään muita Surfkeskuksen arkeen kuuluvia työtehtäviä. Työ alkaa viimeistään 19.6. ja jatkuu heinäkuun loppuun, mahdollisuus myös muutaman päivän tuurauksiin elokuussa. Työ on kokoaikaista ja ajoittuu klo 11-19 välille, myös viikonloppuvuoroja.

Yyterin Surfkeskus sijaitsee Suomen hienoimmalla biitsillä ja “another day in the office” saa meillä uuden merkityksen!

Ja mikä parasta, työmatka tulee olemaan harvinaisen lyhyt, sillä halutessasi voit asua suoraan Surfkeskuksella! Asuminen Surfkeskuksella kuuluu työpaikkaan ja on näin ollen myös ilmaista.

Millaisia tyyppejä haemme?

Hyvällä purjelautailun ohjaajalla on työhönsä rento, ystävällinen ja tarvittaessa jämäkkä asenne sekä kiinnostusta tuottaa asiakkaillemme mahtavia elämyksiä. Sinulla täytyy olla purjelautailutaustaa, sillä työssäsi vedät purjelautailun alkeiskursseja. Aikaisempaa kokemusta opettamisesta ei vaadita, koulutamme tehtävään, mutta toki kokemus on plussaa. Pelisilmää ja pilkettä silmäkulmassa täytyy löytyä omasta takaa, niillä selviät tilanteesta kuin tilanteesta. Työskentelet sujuvasti sekä yksin että työkaverin kanssa. Hiljaisina päivinä olet oma-aloitteinen, mutta kiireen alla kunnon tiimipelaaja. 

Työ sisältää purjelautailun alkeiskurssien ja -tuntien vetämistä yksin tai yhdessä huikeiden työkavereiden kanssa, vesiurheiluvälineiden vuokraamista, varauskalenterin ylläpitoa, kassalla työskentelyä ja muita arkiaskareita. Toivomme sinulta näpsäkkää otetta työhön ja asiakkaisiin sekä reipasta ja iloista asennetta. Meidän asiakkaamme eivät ole pelottavia, päinvastoin, mutta toivomme sinulta luontevuutta isompienkin ryhmien edessä.

Ohjaajalta toivomme:

  • täysi-ikäisyyttä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • kokemusta purjelautailusta
  • kokemusta SUP-lautailusta
  • aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta (ei pakollinen)
  • kokemusta kassalla työskentelystä (ei pakollinen)
  • kokemusta leijalautailusta (ei pakollinen)

Lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen tuisku@spll.fi 11.4.2023 mennessä. Lisätietoja voi kysyä Tuisku Pankinaholta samasta sähköpostista.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus 1600€/kk tai aikaisemman kokemuksen perusteella sopimuksen mukaan.