Nyt on hyvä aika liittyä jäseneksi!

Vuosi on vaihtunut ja nyt on hyvä aika liittyä Suomen purje- ja leijalautaliitto ry:n jäseneksi! Kun liityt heti vuoden alussa, saat kaikki jäsenedut käyttöösi koko vuoden ajaksi.

Jäsenmaksu on 50 euroa/vuosi, nuorisojäsenet 25 euroa/vuosi. Lisätiedot ja liittymislomake: spll.fi/jasenmaksut/

Porissa Surfkeskus Yyterissä saat liiton jäsenenä edullisemmat jäsenhinnat käyttöösi, kts. hinnasto surfkeskusyyteri.fi/hinnasto/ (esimerkkihinnat v. 2022).

Liittymällä SPLL:n jäseneksi saat käyttöösi myös kattojärjestön Suomen purjehdus- ja veneilyn tarjoamat jäsenedut, mm. ryhmävakuutuksen. spv.fi/spv/jasenedut/

Teemme liitossa töitä myös surffispottien säilyttämiseksi ja kehittämiseksi. Tänä vuonna olemme jo antaneet lausunnon Hangon kaupungille Tulliniemen etelärannan asemakaavamuutoksesta 6.1. ja Metsähallitukselle Nuuksion kansallispuiston hoito- ja käyttösuunnitelman päivityksestä 16.1. Tavoitteemme on, että Espoon Matalajärvellä voi jatkossakin harrastaa talvisurffausta!

Liiton vuosikokous järjestetään 4.2.2023 klo 17. Äänioikeus vuosikokouksessa on vuonna 2022 jäsenmaksun maksaneilla ja 1.1.2023 jälkeen liittyneillä uusilla jäsenillä. Vuosikokoukseen voit halutessasi osallistua myös ei-jäsenenä. Tervetuloa tutustumaan SPLL:n toimintaan! Kokous järjestetään Google Meet -alustalla. Ilmoittaudu kokoukseen info (at) spll.fi.

Vuosikokouskutsu: spll.fi/kokouskutsut/kutsu-yhdistyksen-kokoukseen-2023/