Lehdistötiedote: Yyterin vesiurheilumahdollisuudet monipuolistuvat

Suomen purje- ja leijalautaliitto ry

Lehdistötiedote 16.8.2022

Julkaisuvapaa heti

Yyterin vesiurheilumahdollisuudet monipuolistuvat

Virkistyshotelli Yyteri ja Porin kaupunki ovat tänään 16. elokuuta saattaneet päätökseen neuvottelut hotellin ja kaupungin välisen maanvuokrasopimuksen irtisanomisesta. Hotellin kaupungille vuokraamalla maa-alueella toimii Suomen purje- ja leijalautaliitto ry:n Yyterin Surfkeskus.

Kesän 2022 aikana Virkistyshotelli Yyteri ja Suomen purje- ja leijalautaliitto ovat käyneet neuvotteluita Yyterin Surfkeskuksen tulevaisuudesta ja kehittämisestä, ja keskustelut jatkuvat hyvässä hengessä. Suomen purje- ja leijalautailuliitto ry. jakaa Virkistyshotelli Yyterin kanssa yhteisen näkemyksen yhä laajemman asiakaskunnan palvelemisesta ja nykyistäkin monipuolisempien vesiurheilumahdollisuuksien tarjoamisesta.

Yyterin surfkeskuksen toiminta jatkuu tuttuun tapaan joka päivä 10–18 kesäkauden 2022 loppuun asti (31.8.). Surfkeskuksen palveluihin kuuluu purjelautailu- ja SUP-kurssit, sekä niihin liittyvä välinevuokraus ja yhteistyökumppaneiden kautta myös leijalautailukurssit- ja välinevuokraus.

Kaudella 2023 Surfkeskuksen toimintaan ja organisaatioon tulee muutoksia ja näistä tiedotamme erikseen myöhemmin yhteistyössä Virkistyshotelli Yyterin kanssa.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Radovan Kubín, Suomen purje- ja leijalautaliitto ry, radovan@spll.fi

spll.fi

surfkeskusyyteri.fi

1 ajatus aiheesta “Lehdistötiedote: Yyterin vesiurheilumahdollisuudet monipuolistuvat”

Kommentit on suljettu.