JOULUKUUN ESITTELYSSÄ: JOONATAN HÄMÄLÄINEN

Joonatan Hämäläinen, 25v, leijalautailu, Team Lappis

Olen tälläinen vauhtia ja vaarallisia tilanteita kaipaava tyyppi, eletään joka päivä täysillä ja nautitaan siitä mitä se tuo tullessaan. Normaalisti olen aika rauhallinen ja leppoisa kaveri, mutta kun lähdetään kitettämään niin homma muuttuu täysin.

photo sailpix.fi

Näin kerran lomamatkalla Espanjassa, kun porukka leijasurffasi ja minulle tuli heti tunne, että tuota minä haluan lähteä kokeilemaan. Suomessa hakeuduin leijalautailun peruskurssille, ja heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olin aivan koukussa lajiin. Nyt takana 4 vuotta lajin parissa ja vauhti vaan kiihtyy. Eniten tässä lajissa viehättää se fiilis joka tästä lajista tulee joka ainoa kerta. Aina kun pääsee harrastamaan tätä niin kehoni ja mieleni täyttyy hyvästä olosta ja ilosta, tunne on mahtava. Myös lajin tuomat haasteet ja loputon kehittyminen innostaa ja motivoi itseä jatkamaan eteenpäin. Hyppiminen ja temppujen tekeminen ehdottomasti lemppari juttuja.

Parhaita kokemuksia ehdottomasti se kun sai ensimmäistä kertaa leijan omiin näppeihin ja pääsi tuntemaan tuulen voiman kehossa. Muistan myös kuin eilisen, kun pääsin ensimäistä kertaa leijan ja laudan kanssa liikkeelle vedessä, se tunne jää ikuisesti mieleen.

Tarkkoja suunnitelmia lajia kohtaan minulla ei ole, mutta sen tiedän, että tätä lajia tulen harrastamaan, kunnes puuarkun kansi sulkeutuu ja mullat ropisee niskaan. Tavoitteena on tietenkin kehittyä ja oppia uutta kokoajan sekä  pitää homma mielenkiintoisena ja hauskana.

Hyviä treenipaikkoja eteläisessä suomessa Hanko ja Yyteri.

Muita aktiviteetteja  on monia, mutta tärkeimpänä olen pitänyt monipuolisen liikunnan harrastamista.

Motto: Kun tehdään jotain, niin tehdään täysiä.

Merkittävin henkilö harrastuksen kannalta on kaverini, jonka kanssa aloitin harrastuksen. Hänen kanssaan olen kokenut, nauranut, itkenyt ja iloinnut eniten.

Terveiset:  Jos kaipaat jännitystä, harrastamisen iloa, haasteita ja meininkiä elämääsi, niin anna tälle lajille mahdollisuus ja ihastu.

See you in the water 😉

Instagram: joonatann__